Turkcell Akademi KPSS’ye hazırlananlara başarının anahtarını sunuyor

Turkcell Akademi KPSS’ye hazırlananlara başarının anahtarını sunuyor

Turkcell’in kısa bir süre önce dijital ortamda milyonların erişimine açtığı Turkcell Akademi, KPSS’ye (Kamu Personel Seçme Sınavı) hazırlananlar için de önemli bir fırsat sunuyor.

KPSS Hazırlık Programı ile KPSS’ye hazırlananlar Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi programı kapsamında toplamda 96 saat aralıksız konu anlatımlı video ve slayt içeriğini izleyebiliyor ve 5 adet deneme sınavına girebiliyor. Eğitim boyunca istenilen dersler dilendiği kadar tekrar edilebiliyor. Eğitimde farklı uzmanlık alanları, kendi alanında isim yapmış uzmanlar tarafından hazırlanmış videolarla anlatılıyor. 

2014’te KPSS’ye 5.7 milyon kişinin girmesi bekleniyor
Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Banu İşçi Sezen, “Turkcell Dijital Akademi’de eğitim içeriklerimizi her geçen gün daha iyi noktalara taşıyoruz.  Platformumuz eğitime ulaşmak isteyen gençlerimiz, profesyonellerimiz için müthiş bir bilgi kaynağı konumuna geldi.  YGS ve LYS sınavları için sunduğumuz fırsatların ardından, şimdi de 2014’te 5.7 milyon kişinin girmesi beklenen KPSS sınavları için hazırlığımızı tamamladık. Bu sınava hazırlanan tüm Turkcell’liler çok uygun bir fiyata alanında en kaliteli içerik ve eğitime, 7 gün 24 saat ulaşabiliyor olacak” dedi.

KPPS içeriklerine ulaşmak için 
KPSS Hazırlık Programını hemen satın almak için 
tıklayın 

KPSS Hazırlık Programları ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoları izleyebilirsiniz: 

1. KPSS Nedir? 
2. 
KPSS Hazırlık Programı Nedir? 
3. 
KPSS Hazırlık Programını Bilgisayarda Nasıl Kullanırım? 
4. 
KPSS Hazırlık Programını Tablette nasıl kullanırım? 

Sayfayı kaydırın