Turkcell Akademi’ye Brandon Hall’den üç mükemmeliyet ödülü

Turkcell Akademi’ye Brandon Hall’den üç mükemmeliyet ödülü

Turkcell Akademi, “Dijital Eğitim”, “Liderlik” ve “Satış” alanlarındaki programları ile Brandon Hall tarafından “Mükemmeliyet” ödüllerine layık görüldü.

Eğitimde yarattığı fırsat eşitliği ile tüm dünyanın dikkatini çeken Turkcell Dijital Akademi başarılı çalışmalarıyla henüz sekizinci ayında ilk ödülünü kucakladı. Dünya çapında bir danışmanlık şirketi olan Brandon Hall; bilgi ve gelişim alanındaki uzmanlığını tüm Türkiye’ye açarak eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağladığı dijital akademisi ile Turkcell Akademi’yi “Eğitimde Mükemmeliyet” kategorisinde “En İyi Genişletilmiş Kurumsal Eğitim Programı” gümüş ödülüne layık gördü. 
Turkcell Akademi, liderlik gelişim programı TEMBA ile “Yetenek Yönetimi ve İK’da Mükemmellik” kategorisinde, “En İyi Liderlik Gelişim Programı” birincilik ödülünü aldı. “Satış Antrenmanları” uygulaması ile de “Satış ve Pazarlamada Mükemmelliyet” kategorisinde “Satış Gelişim ve Performansında En İyi Program”  gümüş ödülünü kazandı.

Dünyanın en prestijli danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall, Mükemmeliyet Ödülleri’ni 1994 yılından beri veriyor. Turkcell’in bu 3 prestijli ödülün teslim alacağı “Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri” töreni, 28-30 Ocak 2015’te ABD’de düzenlenecek. 

Detaylı bilgi için: http://trcll.im/x5RJe   
 

Sayfayı kaydırın