Makineler Arası İletişim Çözümleri - M2M: Makineler Arası İletişim Çözümleri - Bölüm 2

02:25 ...

Makineler Arası İletişim (Machine To Machine-M2M), kullanım alanının genişliği ve iş modellerinde yarattığı değişiklikler nedeniyle hem bireylerin hem de şirketlerin hayatını ciddi biçimde değiştiriyor. Bu eğitimde bu kullanım alanlarının neler olduğu hakkında bilgi sahibi olunması amaçlanmaktadır.

Makineler Arası İletişim Çözümleri - Bölüm 2

Bu eğitimde tarım ve hayvancılıktan, seracılığa, sağlık alanında tıbbi otomasyondan, araç takibine kadar birçok alanda kullanılan makineler arası iletişim çözümleri (Machine-to-machine-M2M) örneklerini görebilir ve bu teknoloji hakkında detay bilgi sahibi olabilirsiniz.

Serkan Yılmaz

Yurt dışında yöneticilik, hizmet sektöründe firma ortaklığı, uluslararası firmalarda müşteri yöneticiliği görevlerinde bulunan Serkan Yılmaz, İşletme mezunudur. Serkan Yılmaz, kariyerine satış ve müşteri yönetimindeki bilgi ve deneyimlerini aktararak devam ediyor. Aynı zamanda International Coaching Federation (ICF) onaylı Yaşam Koçluğu, Takım Koçluğu ve Satış Koçluğu yapan Yılmaz, satış ve müşteri yöneticiliği yaptığı yıllarda birçok ödüle de layık görüldü.

Turkcell Akademi
Sayfayı kaydırın