Program - 74 Eğitim, 10 Test

Pazarlama Sertifika Programı: Türkiye'de Pazar Araştırma Sektörü

10:01 ...

Türkiye pazar araştırma sektöründen örneklerle araştırma, veri analizi ve raporlama konularında kendi işinize uygulayabileceğiniz önemli ipuçları…

Türkiye'de Pazar Araştırma Sektörü

Türkiye pazar araştırma sektörünün geldiği nokta ve yetenekleri konusunda örnekler paylaştığımız bu eğitimde, Türkiye’de faaliyet gösteren araştırma şirketlerinin yöntemleri, veri analiz ve raporlama konusunda yapılan çalışmaların detayları hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Eğitim, çıkarımlarınızı kendi işinize nasıl uygulayacağınız konusunda kaynak niteliği taşıyor.

ELVAN OKTAR

Elvan Oktar, liseyi TED Ankara Koleji'nde tamamladıktan sonra Amerika'da De Anza College'da işletme eğitimine başladı ve 1992'de ODTÜ İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Yaklaşık 2 sene Kanada'da Revenue Canada'da İnsan Kaynakları Uzmanı olarak görev yapmanın ardından 1994 yılından itibaren araştırma sektörüne eğildi.  1994 - 2002 yılları arasında STRATEJİ|MORI'de çeşitli kademelerde görev aldı ve Genel Müdürlüğü döneminde şirketin GfK Group'a satış aşamalarında bulundu. Daha sonra GfK Türkiye'de önce danışman ardından Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Oktar, 2006 yılında uzun süredir birlikte çalıştığı iş arkadaşlarıyla ERA Research & Consultancy'i kurdu. Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde araştırma dersi veren Oktar, Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin Kurucu Ortağı ve Başkan Yardımcısı’dır. TÜAD (Türkiye Araştırmacılar Derneği) Yönetim Kurulu üyesidir.

MARKETING TÜRKİYE
Sayfayı kaydırın