Program - 74 Eğitim, 10 Test

Pazarlama Sertifika Programı: Rating Raporları ve Twitter

05:18 ...

Doğaçlama ve bir o kadar da gerçek değerlendirmeler yansıtan sosyal medya, geleneksel Rating ölçme mecraları arasında nasıl konumlanıyor?

Rating Raporları ve Twitter

Geleneksel Rating ölçme mecraları gerçeği ne kadar yansıtıyor? Giderek tüm kararlarda etkili olan sosyal medyanın bir ölçüm aracı olarak doğru kullanımı nasıl olmalı? Rating ölçüm yöntemleri ve sonuçları tartışma konusu olmaya devam ederken henüz ölçülen bir televizyon programı daha bitmeden, sosyal medya hem doğaçlama hem de bir o kadar gerçek değerlendirmeler yapabiliyor. Önemli olan büyük veri üzerinden anlamlandırılabilecek bilginin çekilmesi… Bu eğitimde, Rating konusunu ve bu bağlamda Twitter fenomenini inceliyoruz.

SERCAN ÇELEBİ

Sercan Çelebi, 2002 yılında İstanbul Alman Lisesi’nden; 2006 yılında ise Yale Üniversitesi Economics & International Studies bölümünden mezun oldu. İş hayatına atıldığı ilk yıllarda McKinsey & Co. New Jersey Ofisi bünyesinde, Amerika, Avrupa, Güney Amerika ve Orta Doğu’da çalıştı. 2009 yılında Türkiye’ye döndükten sonra 2 yıl İzmir’de tarımsal üretim ile uğraştı. Kendi girişimi bünyesinde 1.000 dönümlük bir alanda domates, biber, mısır ve diğer endüstriyel bitkiler üretti. Sonrasında enerji ve tarım sektöründe yatırım yapan şirketlerde yöneticilik pozisyonlarında bulundu. Şu anda sosyal medya ve basın/iletişim alanlarında faaliyet gösteren STUDYO Grubu’nun COO’su olarak görev yapıyor.

MARKETING TÜRKİYE
Sayfayı kaydırın