iOS Bölüm 7 - Uygulamada Paylaşım: Sosyal Medyada Paylaşım

08:48 ...

Bir iOS mobil işletim sistemi uygulamasında sosyal medyada paylaşım nasıl yapılır?

Sosyal Medyada Paylaşım

Eğer bir iOS mobil işletim sistemi uygulaması içinden sosyal medyada paylaşım yapmak isterseniz Social Framework size yardımcı olacaktır. Bu eğitimde konumuz Social Framework’ün işleyişi…

www.turkcellakademi.com adresine sahip web sitesinde (“Site”) uygulama geliştirme konuları ile ilgili eğitimlerde kullanılan örnek video içerikleri ve videolarda geçen Apple markası ve logo işareti Apple Inc.’e ait olup, Apple Inc.’in sahibi olduğu https://www.apple.com/legal/intellectual-property/guidelinesfor3rdparties.html web sitesinden alınmıştır. Bu sitede yayınlanan ve Apple marka ve logo işaretini havi her türlü ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belge, ticari marka ve her tür fikri mülkiyet hakkı , Apple Inc.’e aittir, yalnızca Apple Inc. tarafından ve sahiplerinin izni ile kullanılmaktadır ve telif hakları kapsamındadır. Bunlar herhangi bir şekilde izinsiz kopyalanamaz, üzerlerinde değişiklik yapılamaz, kiralanamaz, ödünç verilemez, iletilemez, yayınlanamaz, satılamaz veya herhangi bir kâr amacıyla dağıtılamaz. Başka kurum yada kuruluşlarca dokümanlarında yayınlanamaz. Site kullanıcıları aksi kullanım durumunda gerekli hukuki yaptırım ve cezalardan sorumlu olacaklarını kabul ederler.”

Ozan Uysal

Geçtiğimiz beş yılda kurumsal firmaların mobil uygulama projelerinde uygulama geliştirme ve proje yönetimi aşamalarında çalışan ve Turkcell Teknoloji Mobil Internet departmanında mobil yazılım geliştirici olarak da görev alan Ozan Uysal, sahibi olduğu Appcent firmasında mobil projelerini sürdürmenin yanı sıra Doğuş Üniversitesi'nde mobil uygulama geliştirme dersi veriyor. Turkcell Geleceği Yazanlar projesinin mobil uygulama içeriklerini hazırlayan Uysal, Üsküdar Amerikan Koleji’yle birlikte Türkiye’nin ilk K12 iOS Geliştirme Kulübü’nü hayata geçirmiştir. Ozan Uysal İTÜ Elektronik Mühendisliği mezunudur ve Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde yüksek lisans yapmıştır.

Appcent
Sayfayı kaydırın