Lojistik Yönetimi

07:55 ...

Üniversiteye gitmeye karar verdiniz, ancak bölümünüze henüz karar vermediniz. Bu eğitimde Lojistik Yönetimi bölümünü tanıtıyoruz.

Lojistik Yönetimi

Gençler, lise çağında çeşitli mesleklere yakınlık ve ilgi duyarlar. Gelecekteki kariyerlerini seçerken alacaakları üniversite eğitiminin detaylarını bilmeleri kararlarını vermelerinde ve kariyer yollarını çizmelerinde onlara kolaylık sağlayacaktır. Bu eğitimler serisinde üniversitelerin farklı bölümlerine odaklanıyor, videolarla üniversitelerin bölümlerini tanıtıyoruz. Bu eğitimin konusu Lojistik Yönetimi Bölümü…

Dr. Ecmel Ayral

1983 yılından beri girişimci, danışman, yönetici sıfatlarıyla farklı sektörlerden kurumlarda çalışan Dr. Ecmel Ayral, son profesyonel görevi olan İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesindeki yönetim görevini üniversitenin uluslararası bir gruba devrini müteakiben bıraktı ve tekrar girişimciliğe döndü. Kurucularından olduğu olduğu Sirius Grup ağırlıklı olarak gayrimenkul, finans, turizm ve yiyecek /içecek alanlarında faaliyet göstermektedir. Bu farklı iş alanlarının kesişim kümesini oluşturan TomTom Gardens projesi Beyoğlu’nun en büyük ölçekli konut ve turizm geliştirme projeleri arasındadır. İnovasyon ve farklılık yaratmaya dayalı bir stratejik kurguyla hayata geçmiş ve yatırımı süren otel projeleri de vardır. Ayral, ticari faaliyetlerin yanı sıra, temel özelliği “fark yaratabilmek” olan projeler kapsamında Turkcell, Yıldız Holding gibi sektöründe öncü kurumlara eğitim/gelişim konularında hizmet veriyor. Doktora alanı olan Organizasyon Teorisi ve Kaos teorisi üzerine çalışmaları olan Ayral, ayrıca Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Strateji ve Yönetim konularında dersler veriyor. 

Sirius
Sayfayı kaydırın