Gıda Mühendisliği

06:38 ...

Üniversiteye gitmeye karar verdiniz, ancak bölümünüzü henüz seçmediniz. Bu eğitimde, Gıda Mühendisliği bölümünü tanıtıyoruz.

Gıda Mühendisliği

Gençler, lise çağında çeşitli mesleklere yakınlık ve ilgi duyarlar. Gelecekteki kariyerlerini seçerken alacakları üniversite eğitiminin detaylarını bilmeleri kararlarını vermelerinde ve kariyer yollarını çizmelerinde onlara kolaylık sağlayacaktır. Bu eğitimler serisinde üniversitelerin farklı bölümlerine odaklanıyor, videolarla üniversitelerin bölümlerini tanıtıyoruz. Bu eğitimin konusu Gıda Mühendisliği bölümü... Öğrenciler bu bölümde gıda kimyasının işleyişi, gıdaların kalite tespiti ve beslenme gibi alanların yanı sıra farklı besin gruplarının teknolojisi üzerine de bilgi sahibi olurlar.

Murat Morgül

1979 İzmir’de doğan Murat Morgül, lisans eğitimini Siyaset Bilimi, yüksek lisansını ise Kültürel İncelemeler bölümlerinde tamamladı. 2003-2011 yılları arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Kurumsal İlişkiler görevini üstlendi ve lise öğrencilerine yönelik birçok proje gerçekleştirdi, Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde seminerler ve eğitimler verdi. 2008 yılında ADLER International Koçluk okulunda eğitim gördü ve Profesyonel Yaşam Koçu sertifikasını aldı. 2010-2011 yılları arasında SkyTürk’te her pazar canlı yayınlanan “Yaşam için Tercih” programını hazırladı ve sundu.  2011-2012 yılları arasında ise, Kaliforniya Üniversitesi’nde Pazarlama İletişimi ve Proje Yönetimi eğitimleri aldı. 2012 yılından bu yana profesyonel yaşam ve öğrenci koçluğu, iletişim-içerik danışmanlığı yapan Murat Morgül, D-CAT Group bünyesinde Dijital Projeler Müdürü olarak görev yapıyor.

Sirius
Sayfayı kaydırın