Erasmus Programı

06:59 ...

Üniversitede eğitim alıyorsunuz ve kendinizi geliştirmek, farklı deneyimler kazanmak istiyorsunuz. Bu eğitimde Erasmus programını tanıtıyoruz.

Erasmus Programı

Üniversitede okuyan gençler, kendilerini geliştimek ve farklı deneyimler kazanmak için birçok programa katılıyorlar. Hem akademik hem de akademik olmayan fırsatlarla özgeçmişlerine değer katmaya çalışıyorlar. Bu eğitimler serisinde üniversitelerin farklı bölümlerine odaklanmakla beraber, üniversite adaylarınının üniversitede öğrenci olduktan sonra yapabilecekleriyle ilgili fırsatları da tanıyoruz. Bu eğitimin konusu,  Erasmus Programı

Ömer Vatanartıran

1980 Ankara doğumlu. İletişim ve MBA eğitiminin ardından 2003-2011 yılları arasında üniversite tercih danışmanlığı kapsamında Türkiye'de binlerce öğrenciye eğitim ve seminerler verdi ve aynı zamanda oyunculuk kariyerine devam etti. Şu anda İmaj Dubbing'in reklam, sinema, animasyon ve belgesel seslendirme sanatçılığının yanısıra reklam ve dizi oyunculuğuyla televizyon programı sunuculuğu yapıyor ve "Yönetim- Organizasyon" sahasında doktorasına tez aşamasında devam ediyor. 

Sirius
Sayfayı kaydırın