İrrasyonel Davranışlar

05:19 ...

Ünlü yazar Prof. Dan Ariely karar almamızda etki eden faktörleri ve beklenmedik, irrasyonel davranışları eğlenceli bir dille anlatıyor.

İrrasyonel Davranışlar

Tüketici davranışları konusunda best-seller kitapların yazarı Prof. Dan Ariely, kişisel hayatımıza ve iş hayatımıza nelerin, nasıl etki ettiğini, kararlarımızı etkileyen faktörleri, nelerin bizi motive veya demotive ettiğini anlatıyor. Sunulan farklı seçeneklerin alacağımız kararları nasıl etkilediğini, para ile ilgili aldığımız kararlarda bizleri etkileyen iç ve dış faktörlerin neler olduğunu klasik görsel yanılsamalar ve beklenmedik araştırma bulguları eşliğinde eğlenceli bir dille paylaşıyor.

Dan Ariely

Duke Üniversitesi’nde Davranışsal Ekonomi dalında eğitimler veren Prof. Dan Ariely, “The Upside of Irrationality” ve “Predictably Irrational” başlıklı best-seller kitapların yazarıdır. İnsan davranışlarını araştıran Airely’nin çalışmaları The New York Times, Wall Street Journal, The Washington Post, The Boston Globe, Business 2.0, Scientific American, Science, CNN gibi birçok önemli medya kanalında yayınlanmıştır.

Sayfayı kaydırın