Etkili Zaman Yönetimi İçin 7 Tavsiye

03:11 ...

Yapmak istediğiniz çok şey var, fakat zaman mı yetmiyor? Cevabınız “Evet” ise bu eğitimle anlatılan 7 tavsiye tam size göre!

Etkili Zaman Yönetimi İçin 7 Tavsiye

Hepimiz bazen bir şeylere yetişemediğimizden şikayet ederiz. Halbuki etkin zaman yönetimiyle yapmak istediklerimize yeterli vakit bulabiliriz. Zaman yönetimi; planlama ve organize olma şeklinizle ilgilidir. Zamanı etkin bir şekilde yönetebilmek için eğitimimize kulak verin!
 

Serkan Yılmaz

2002 senesinde İşletme Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Serkan Yılmaz, kariyeri içinde yurt dışında yöneticilik, hizmet sektöründe firma ortaklığı, uluslararası firmalarda müşteri yöneticilikleri yaptı. Satış ve müşteri yöneticiliği yaptığı yıllarda birçok ödüle layık görüldü. Binden fazla kişiye satış, müşteri yönetimi ve kişisel gelişim eğitimleri verdi. Kariyerine büyük ölçekli firmalara eğitim ve gelişim danışmanlığı yaparak devam ediyor. Gestalt uygulayıcısı ve dünyanın ilk Jung koçlarından birisi olan Serkan Yılmaz’ın edindiği misyon; ICF onaylı yaşam koçluğu, takım koçluğu ve satış koçluklarıyla insanların ve organizasyonlarının gelişimine kalıcı katkılar sağlamaktır.
 

Turkcell Akademi
Sayfayı kaydırın