Liderlerden - Mehmet Ali Berkman: Liderlerin Hikayeleri

10:44 ...

Kariyer yolcuğunuzun başındasınız… Başarının sırlarını mı merak ediyorsunuz? Tecrübeli liderlerin deneyimlerine ve samimi tavsiyelerine kulak verin.

Liderlerin Hikayeleri

İş hayatına atılan gençler, kariyer yolculuğunda fark yaratmanın inceliklerini merak edenler, iş hayatına yıllarını vermiş, tecrübeli CEO’lardan samimi tavsiyeler, ipuçları ve deneyim paylaşımlarıyla yön bulacaklar. Akkök Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Berkman'dan dinleyin...

Mehmet Ali Berkman

1943 Malatya doğumlu Berkman; Lise öğrenimini İstanbul Erkek Lisesi'nde tamamladıktan sonra Ortadoğu Teknik Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Sanayi Yönetimi Bölümü'nü bitirmiştir. Daha sonra Yüksek Lisans - "İşletmeler Araştırması" öğrenimi, Pittsburgh University "Nüfus Dinamikleri" konusunda sertifika, Michigan State University'de "İletişim" konusunda sertifika ve Syracuse University İş İdaresi, konularında eğitimlerini tamamlamıştır. 

1986 yılında Koç Holding'de kariyerine devam eden Berkman, Döktaş ve Arçelik'te Genel Müdürlük yapmıştır.  Arçelik'in yeni yüzünün oluşturulmasında büyük rol oynamış ve büyük başarılara imza atmıştır. 2000 yılında Koç Holding A.Ş. Stratejik Planlama Grubu Başkanı görevini yerine getirmiştir. 2007 yılında Akkök İcra Kurulu Başkanı olmuş; Akkök Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam etmektedir.

Sayfayı kaydırın