Liderlerden - Jeffi Medina: Liderlerin Hikayeleri

02:56 ...

Kariyer yolcuğunuzun başındasınız… Başarının sırlarını mı merak ediyorsunuz? Tecrübeli liderlerin deneyimlerine ve samimi tavsiyelerine kulak verin.

Liderlerin Hikayeleri

İş hayatına atılan gençler, kariyer yolculuğunda fark yaratmanın inceliklerini merak edenler, iş hayatına yıllarını vermiş, tecrübeli CEO’lardan ve iş dünyasının liderlerinden samimi tavsiyeler, ipuçları ve deneyim paylaşımlarıyla yön bulacaklar. Medina Turgul DDB Yönetim Kurulu Başkanı Jeffi Medina anlatıyor...

Jeffi Medina

Jeffi Medina, 1950'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Alman Lisesi'ni bitirdikten sonra Strazburg Üniversitesi'nde ekonomi eğitimi almak için Fransa'ya gitti. Ekonomi eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde tamamladı. Jeffi Medina, kariyerine 1974 yılında televizyon prodüktörü olarak başladı. 1978 yılında Manajans reklam ajansında çalışmaya başladı. 1987 yılında Manajans’ın genel müdürlüğüne getirilen Jeffi Medina, 1993 yılında bu görevinden ayrılarak Yavuz Turgul'la birlikte Medina Turgul reklam ajansını kurdu. Ajans, 1995 yılında DDB ile ortaklık kurarak Medina Turgul DDB adını aldı. 2004-2007 yılları arasında Reklamcılar Derneği’ne de başkanlık eden Jeffi Medina, halen Medina Turgul DDB reklam ajansında yönetim kurulu başkanı olarak görevini sürdürüyor. Jeffi Medina, aynı zamanda her yıl Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen ve Türkiye'de yapılan en prestijli reklam ödülleri organizasyonu olan Kristal Elma Yarışması’nın da jüri başkanı.

Sayfayı kaydırın