Liderlerden - Hakan Ateş: Liderlik İpuçları

03:42 ...

Ufkunuzu genişletmek, vizyon kazanmak ve başarının sırlarını öğrenmek için iş dünyasının tecrübeli liderlerinden liderlik ipuçlarına kulak verin.

Liderlik İpuçları

Ufkunuzu genişletmek, vizyon kazanmak ve iş hayatına girdiğinizde önünüze çıkan fırsatları değerlendirip, sorunlara nasıl yaklaşmanız gerektiğini daha rahat gözlemlemek için tecrübeli liderlerin deneyimlerine ve samimi tavsiyelerine kulak verin. Denizbank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ateş liderlik ipuçlarını paylaşıyor.

Hakan Ateş

Denizbank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi 1959 yılında doğan Hakan Ateş, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Bankacılık kariyerine 1981 yılında İş Bankası'nda Müfettiş olarak başladı. 1985-1994 döneminde, Interbank'ın çeşitli birimlerinde görev aldıktan sonra Elmadağ, Şişli, Bakırköy, İzmir ve Merkez Şubelerinde Şube Müdürlüğü yaptı. Bank of America'nın danışmanlığı sırasında bankanın yeniden yapılandırılması projesini yürüttü. Rusya'da Garantibank Moscow'u kurdu ve 1996 Haziran'ından itibaren bir yıl boyunca Genel Müdür olarak görev yaptı. 1997 Haziran ayında Denizbank'ta Kurucu Genel Müdür olarak başladığı görevine halen devam etmektedir.

Sayfayı kaydırın