Liderlerden - Ali Sabancı: Liderlik İpuçları

02:14 ...

Ufkunuzu genişletmek, vizyon kazanmak ve başarının sırlarını öğrenmek için iş dünyasının tecrübeli liderlerinden liderlik ipuçlarına kulak verin.

Liderlik İpuçları

Ufkunuzu genişletmek, vizyon kazanmak ve iş hayatına girdiğinizde önünüze çıkan fırsatları değerlendirip, sorunlara nasıl yaklaşmanız gerektiğini daha rahat gözlemlemek için tecrübeli liderlerin deneyimlerine ve samimi tavsiyelerine kulak verin. Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İsmail Sabancı liderlik ipuçlarını paylaşıyor.

Ali Sabancı

Columbia Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden Uluslararası Finans dalında eğitim gören Ali İsmail Sabancı, Tufts Üniversitesi’nde Ekonomi ve Politika dalında yüksek lisansını tamamladı. 1991 ile 1997 yılları arasında Morgan Stanley & Co. Incorporated ve Akbank T.A.Ş. kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulundu. Sabancı, 1997 ile 2001 yılları arasında Sabancı Holding Projelerinden Sorumlu Yönetici, 2001 ile 2004 yılları arasında ise Strateji ve İş Geliştirmeden Sorumlu İcracı Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Esas Holding A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali İsmail Sabancı, 2005’ten beri Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Sabancı, TOBB bünyesinde Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İSO ve TAİK üyesidir.

Sayfayı kaydırın