Liderlerden - Agah Uğur: Liderlik İpuçları

01:58 ...

Ufkunuzu genişletmek, vizyon kazanmak ve başarının sırlarını öğrenmek için iş dünyasının tecrübeli liderlerinden liderlik ipuçlarına kulak verin.

Liderlik İpuçları

Ufkunuzu genişletmek, vizyon kazanmak ve iş hayatına girdiğinizde önünüze çıkan fırsatları değerlendirip, sorunlara nasıl yaklaşmanız gerektiğini daha rahat gözlemlemek için tecrübeli liderlerin deneyimlerine ve samimi tavsiyelerine kulak verin. Borusan Grubu’nun CEO'su  liderlik ipuçlarını paylaşıyor.

Agah Uğur

Agah Uğur, 1957 yılında İstanbul'da doğdu. İngiliz Erkek Lisesi (High School) ve İngiltere’de Birmingham Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Uluslararası denetim ve danışmanlık firması Touche Ross'un (şimdiki adıyla DRT) Birmingham, Londra ve Jersey ofislerinde beş yıl çalıştı. İngiltere'de “Institute of Chartered Accountants” sınavlarını geçerek Chartered Accountant ünvanını aldı. Daha sonra Türkiye'ye dönerek Arthur Andersen'de iki yıl görev yaptı. 1987-1989 yılları arasında Emlak Bankası Mali İşler Grup Müdürü olarak çalışan Uğur, 1989 Mayıs ayından beri Borusan Holding'de görev yapmaktadır. Uğur, Borusan’da öncelikle Grup finansmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu, daha sonra mali planlama, insan kaynakları ve idari koordinasyon konularından da sorumlu oldu. 1995 yılında Borusan Holding Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. Halen Borusan Grubu’nun CEO'sudur. 

Sayfayı kaydırın