Telekom Sektörünün Geleceği ve İnovasyon: Şirketlerin Geleceği İnovasyonun Elinde!

02:38 ...

Rekabetin hızla arttığı ve tüketicilerin beklentilerinin yükseldiği günümüzde, şirketlerin gelecekte var olabilmesinin anahtarı inovasyonda…

Şirketlerin Geleceği İnovasyonun Elinde!

Günümüzde, rekabet hızla artıyor, müşterilerin, tüketicilerin beklentileri hızla yükseliyor. Şirketlerin gelecekte de varlıklarını ve başarılarını sürdürebilmeleri ancak inovasyon çalışmalarına ağırlık vererek mümkün olacak. Bu eğitimde, IE Business School Bilgi Teknolojileri Profesörü Ricardo Pérez,  inovasyonun değişen dünyadaki yerini, önemini ve sektörlere etkilerini anlatıyor. 

Prof. Ricardo Perez

Dünyanın en başarılı okullarından biri olan IE Business School’da Bilgi Teknolojileri Profesörü olarak görev yapan Ricardo Pérez, 15 yıllık profesyonel tecrübesini girişimcilik, inovasyon ve yeni teknolojiler konusundaki çalışmalarıyla harmanlayarak uzmanlık alanlarında dünyadaki sayılı otoriteden biridir. Üniversitede yaptığı araştırmaları iş dünyasına ve organizasyonlara uyarlamaya çok önem veren Pérez, University of New York, Carnegie Mellon ve MIT gibi dünyanın önde gelen okullarıyla da çalışmalar sürdürmektedir.

IE Business School
Sayfayı kaydırın