Şirket Kurarken: Şirket Kurarken Dikkat Edilecek Noktalar

Üniversite bitti, iş hayatına atılacaksınız. Şimdi ihtiyacınız olan pratik çözümler ve akıllı ipuçlarıyla dolu bu eğitime katılmanın tam zamanı!

Şirket Kurarken Dikkat Edilecek Noktalar

İş hayatına atılırken, hemen şirket mi kurmalı yoksa şahıs olarak mı başlanmalı? İş kurmanın formaliteleri neler? Şirket ve şahıs işletmelerinin avantajları ile dezavantajları, şirket kurarken dikkat edilecek noktalar bu eğitimde!

Şükrü Kızılot

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Başkanlığı ile üniversitenin Maliye ve Vergi Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nü yürüten Şükrü Kızılot, aynı zamanda ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yarı zamanlı öğretim üyesi olarak çalışıyor. Dört yıl süreyle PETKİM Petrokimya Holding'de Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış olan Kızılot’un güncel mali ve ekonomik konularla ilgili yazıları, Sabah Gazetesi ve Hürriyet Gazetesi ile aylık olarak yayınlanan Yaklaşım Dergisi'nde yayınlanıyor. 1999 yılında Nokta Dergisi'nin "Doruktakiler Özel Bilim Ödülü"nü alarak "Yılın Bilim Adamı" seçilen, Gazi Üniversitesi'nin 80. yılında da "En Başarılı Bilim Adamı" ödülü alan Kızılot’un vergi ve muhasebe konularıyla ilgili olarak şimdiye kadar 52 cilt kitabı, dört mizah kitabı ve 3.000 civarında makalesi bulunuyor.

Sayfayı kaydırın