MIT ile Girişimcilik - 1: Bir Şirket Kurmanın Üç Yolu

02:50 ...

Girişimciliğin efsane ismi Bill Aulet başarılı bir şirket kurmanın yollarını üç anahtar kelimeyle anlatıyor: Tutku, fikir, teknoloji.

Bir Şirket Kurmanın Üç Yolu

Bu eğitimde, kıdemli MIT öğretim görevlisi ve MIT Girişimcilik Martin Trust Merkezi Yönetici Direktörü Bill Aulet tarafından verilen MIT’nin popüler girişimcilik dersi Yeni Girişimler’e dayanarak oluşturulan içerikle bir şirket kurmanın üç yolu tartışılacak ve bir girişimi başlatmanız için gereken üç temel kavram ele alınacak: Tutku, fikir, teknoloji.

Bill Aulet

Harvard Üniversitesi ve MIT mezunu Bill Aulet, 11 yıl IBM çalıştı. Bill Aulet’in girişimci yönetiminde Cambridge Decision Dynamics, SensAble Technologies, Viisage Technology gibi şirketler büyük başarıya ulaştı. Aulet halen MIT Kıdemli Öğretim Görevlisi ve MIT Girişimcilik Martin Trust Merkezi’nin Yönetici Direktörü olarak görev yapmaktadır. Aulet’in girişimcilik konusunda makalelerine The Boston Globe, The Huffington Post, Xconomy, the Kauffman Foundation, MIT Sloan Experts, and the MIT Entrepreneurship Review gibi dünyanın ileri gelen yayınlarında yer verilmiştir.

MIT
Sayfayı kaydırın