Yeni Nesil Girişimciler - Tolga Kabataş

06:24 ...

Son dönemde ortaya çıkan yeni iş kollarında başarılı olan girişimcileri dinliyoruz. Bu videonun konuğu Gittigidiyor’un ortaklarından Tolga Kabataş

Yeni Nesil Girişimciler - Tolga Kabataş

İnternetin hayatımızı kökten değiştirdiği son dönemde ortaya çıkan yeni iş kollarında başarılı olan girişimcileri dinliyoruz. Bu videoda, Gittigidiyor ve Magnet Bilişim Kurucu Ortağı Tolga Kabataş başarı hikayelerini ve girişimcilik önerilerini paylaşıyor.

Tolga Kabataş

1972 yılında Ankara’da doğan Tolga Kabataş, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nden ve O.D.T.Ü Makina Mühendisliği’nden mezun oldu. 1994-1996 yılları arasında Arthur Andersen’de mali denetçi, 1996-1998 arasında ise Garanti Bankası’nda Kurumsal Finansman Bölüm Yönetmeni olarak çalıştı. 1998 yılında MBA yapmak üzere New York Üniversite’sine giden Kabataş, 1999 yazında Citigroup’un New York merkezinde, medya sektörüne yönelik şirket evlilikleri ve stratejik ortaklıklar (Media M&A) konusunda yatırım bankacılığı yapmaya başladı. 2003 Haziran - 2004 Eylül arası NTV/CNBC-e’de Genel Müdür Yardımcılığı yaptığı dönem hariç, 2006 Mart’ına kadar Citigroup’daki Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. Türkiye’nin en işlek alışveriş sitesi GittiGidiyor Bilgi Teknolojileri A.Ş.’nin kurucularından olan Tolga Kabataş, 2005 yılında kurulan Magnet Bilişim Hizmetleri’nin (uzmantv.com, istanbul.net, ankara.net, izmir.net) ve Cimri A.Ş.’nin (cimri.com) kurucu ortaklarındandır.

Gittigidiyor/Magnet Bilişim
Sayfayı kaydırın