Türk İşaret Dili: Sayılar

03:06 ...

Sayıların Türk İşaret Dili ile gösterilerek öğretilmesi

Sayılar

Bu eğitim ile Türk İşaret dilinde sayıları nasıl yapacağınızı öğrenerek fiyat , zaman dilimleri gibi konularda rahatça kullanabileceksiniz. Türk İşaret dili işitme engelliler tarafından kullanılır. Bu dilde el ve vücut haretlerinin yanı sıra, yüzdeki jest ve mimikler son derece önemlidir. Türk İşaret Dilinde bazı kelimelerin birden fazla farklı  işareti bulunmaktadır, bölgelere göre değişiklik gösterebilmektedir.Her ülkenin işaret dili farklıdır. Evrensel değildir,ülkelere göre de farklılık göstermektedir. Gösterilen işaretler  İşitme Engelliler Federasyonu ile birlikte hazırlanmıştır. 

Nihal Gözde Subaşı

Profesyonel iş hayatına 2002 yılında Turkcell’ de başlayan Nihal Gözde Subaşı Pazarlama& Satış, Bireysel Satış, İnsan Kaynaklarına bağlı Turkcell Akademi olmak üzere çeşitli departmanlarda görev almıştır.

Halen Turkcell Akademi’de “Kurumsal Satış Eğitim&Gelişim” ekibinde eğitmen olarak görevini sürdürmektedir.

Hizmet&Satış, Çözüm ve İlişki Yönetimi, İkna, Teknik eğitimler ve Ekran eğitimleri olmak üzere pek çok konularda yaklaşık 10.000 kişiye eğitim ve seminerler vermiştir. 

Kurumsal iş hayatının yanı sıra tiyatro ile ilgilenmekte, Turkcell oyuncuları ile sahneledikleri Moliere’in yazdığı, “Zortlangalı” adlı oyunda rol almıştır. 

Görme engelli çocuklar için gönüllü olarak, kitap seslendirmesi yapmaktadır.

Turkcell Akademi
Sayfayı kaydırın